Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reality

Den bästa realityn 

är en produkt skapad av produktionsbolag

där vanliga människor betalas 

att flytta till en paradismiljö 

där de kan visa upp 

en förtätad förändrad verklighet

som är så finurligt regisserad 

och så kommersiellt gångbar

att de verkliga människorna 

väljer att tillbringa sina liv 

framför teveapparaten 

för att förstå 

hur verkliga liv skall levas




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-11 03:51



Bookmark and Share


  Anya VIP
Åhh så träffande. Vad är det egentligen med oss människor som vill titta på dessa såpor??? Själv brukade jag se Hollywoodfruarna, men kom på för några år sedan att de inte hade något gemensamt med mig. Bara massa bråk och prylar. Jag tittar inte längre. Glad för det.
Du fångar sannerligen essensen.
2021-08-12

    Lena Staaf VIP
En svidande vidräkning med realityteve!
2021-08-11

  Blomma-Stjärna VIP
bra o angeläget om virtuell reality - som framkallad av dagen alienerande sätt att leva.
2021-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP