Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

koldioxid




vi värmer upp varann
året runt
när vi somnar och sover
face to face
jag andas in
din utandningsluft
du andas in min
det är liksom
mun-mot-mun-metoden
livet ut

det växer rosor
på din kropp

mina drag
blir renare

det är som att få sväva
utan att bråka med SAS




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-11 06:07



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Roligt och ömsint skrivet!
2021-08-11

  Onomatoprofet VIP
Hur är det med utsläppsrätter?
2021-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP