Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man får sitta och ruva

En vacker, fin folkdräkt Tuva
är som en lockande brevduva
har man sett just den
kan man aldrig igen
tankarna dit släppa, ens kuva...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-11 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt