Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När tillkortakommanden gör sig, åter, till en nattmara.


210811.

Trött
På mig
Less
Tystnaden tär hårt.
Vill
Men kraften inuti
Orken
Finns inte där.
Omfamnar mig själv
Vill trösta mitt svaga jag
Dåliga dagar
Kommer jag aldrig ifrån.
Söker desperat
Mitt starka jag
Den själen
Som håller mig vid liv.
-det vackra
Finns fortfarande där
Vilandes
Väntandes.
Natten där alla spöken
Alla misstag
Felsteg
Hemsökte mig ännu en gång.

Hur många gånger
Hur många.?
Kan en människa
Falla ur vagnen?




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-11 12:20



Bookmark and Share


  ERD-man-SKY VIP
"Hur många gånger
Hur många.?
Kan en människa
Falla ur vagnen?"

- många gånger och vi vi kan resa oss igen :)
2021-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP