Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fall inte

Den som söker skola finna...
gäller det alla
eller bara de som kan hinna?
Då gäller det att inte falla,
för fel person kan jag känna,
eller inte falla alls är ju bäst,
trots att det i själ och hjärta kan bränna
för allt i livet verkar vara en enda test.




Bunden vers (Rim) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-11 13:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Hela livet är fullt av prövningar av olika slag.Bra skrivit
2021-09-02
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP