Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Svamptur eller otur

I vidsträckta skogen
bland kottar och bär.
Jag måste väl säga
det känns väl sådär.
Att vandra tills vader och lår får kramp
och ändå inte hitta nån svamp.

Det enda jag finner är själslig ro
Här ute bland djuren
man faktiskt kan bo.
Jag sitter en stund och beundrar vårt arv
Men svampen jag hitta den locka till garv.




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-11 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover