Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusglimtar i mörkret...bagatell

 

 

Maskrosorna står

som en påminnelse om

naturens krafter

starkare än asfalt och

betong tittar solen fram




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-08-11 15:26



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Stark växtkraft...bra ordat!
2021-08-11

  Monica Lindgren
Fin hyllning till denna livskraftiga blomma! Du känner väl till uttrycket "maskrosbarn", dvs barn, som trots dåliga förutsättningar klarar sig bra i livet?!
2021-08-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om maskrosen, denna växt som övervinner det mesta.
2021-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP