Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinbär är himmelska

Någon sa "Han är döende".
Då plötsligt mindes han barndomens bärbuskar.
Mor och mormor brukade träffas när bären mognat och plocka litervis.
Och han fick äta.
Åh, vinbärssaft...doften, smaken.
Han måste få njuta av vinbär ännu en gång.

Han klev upp ur sjuksängen och for till Vinbärslandet.





Prosa (Kortnovell) av Cikoria Blå VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-11 16:49



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Nu förstår jag bättre.
Första raden leder tanken och
Vinbärslandet har stor bokstav.
Bra.
2021-08-12

  Syrran77
Vinbärslandet i livet efter detta låter inte alls så dumt.
2021-08-12

  Monica Lindgren
En ljus, tät, innehållsrik text. Dofter har en förmåga att tvärs genom tid få oss att minnas. Det har du fångat fint!
2021-08-11

  Gunnel Eriksson VIP
Enkel att förstå men jag
letar efter någon dubbeltydighet.
Det kanske inte ska vara någon,
bara en fin berättelse.
2021-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP