Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALLSÅNG PÅ SKANSEN

Det är något visst med båtarna

i skön sensommarkväll

Ja, då infinner sig känslan, den

som är sensationell

Med en bitter smak av vemod

mitt i sommarskönheten

tar jag del av all musiken

via tv-antennen

När man panorerar vattnet

är det någonting som drar

Jo, visst är det lite kvar

men det blir aldrig som det var

 

LARZ GUSTAFSSON 11/8 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2021-08-11 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP