Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vykortsfantastiskt

En text om alla lysande blott drömda aldrig skrivna texter.

Mellan fingrarna
på en dämpad resenär
rann ordets vatten

stumma bokstäver
varje bok som aldrig skrevs
bildade ett hav

på håll azurblått
vita stränder på distans
vykortsfantastiskt

...

När han till slut föll
med ett plask och ett sänke
på väg men nedåt

rigid som ett såll
sipprade livet sakta
in och sedan ut

oändligt långsamt
framträdde ett mästerverk:
liv som försökte.




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2021-08-11 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP