Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här är idé till repliker från en scen i filmen. De skriver till varandra och nu börjar de komma varandra allt närmare. Halliken som framstår som allt mer sympatisk blir en viktig karaktär i filmen, "den som förlöser.


Förlöser, hur menar du?

Nu måste du förstå att våra hallikar känner hot från dig.

Det hoppas jag verkligen inte, mitt arbete går ut på att
ingen behöver lämna organisationen, inte ens "offren"
ska behöva lämna sin trygghet må än det vara för dem
och om jag får smeknamn, så lyssna till dessa kvinnor.

Hur menar du nu?

De känner förtroende inför situationen.

Men vi använder droger.

Absolut, det måste vi sluta med!

Inga droger då, men tabletter?

Vi har mycket att förändra, ska vi sätta oss ner och prata?


(Det förlösande ordet)

Godkänt




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-11 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP