Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från vaggan till graven



Människans största lögn är att pengar betyder något

Medicinerar symptomen,
inte sjukdomen

Behandlar konsekvenser,
inte orsakerna

Du skulle dödat mig i vaggan




Fri vers av Åke Hansson del 2
Läst 79 gånger
Publicerad 2021-08-12 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson del 2