Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni förstår inte



De la upp en bild,
ett porträtt av mig,
en text av de jag lät dem veta,
de la upp de på osociala medier,
inte för att jag ville,
vill inte att någon ska se mig

De blev en våg av ”gilladen”,
av kommentarer,
jag förstår inte vad de gör,
förstår inte vad de vill,
det betyder inget,
det är inget

Jag undviker,
har alltid undvikit,
platsen där jag nu finns,
samma känsla,
som när människor möter mig,
de vet vem jag är

Jag vet inte vilka ni är,
vet inte vad ni vill,
de kan mitt namn,
som det betyder något,
vet vad ni applåderar,
vill inte att det ska vara jag





Fri vers av Åke Hansson del 2
Läst 104 gånger
Publicerad 2021-08-12 01:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson del 2