Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortblåst - Tanka

 

En varm sommarbris

knappt märkbar smeker min kind

likt ömhetsbevis

plötsligt minns jag mys från förr

nu är borta med vinden




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-08-12 23:17



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fin text i vindens tecken. Minnen som väckts. En lite vemodig känsla,över dikten.
2021-08-13

  Niliboy
Fina minnen!
2021-08-13

  Öknens Ros VIP
Ljuva minnen plötsligt hågkomna.
2021-08-13

  överlevaren VIP
Ljuv läsning!
2021-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP