Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tysta dikter håller inte måttet

 

Slarviga ord!

Berusade tankar!

Vilsna ord!

 

Leder INTE till någon typ budskap

 

Utan rötter

Utan tydliga budskap

Utan andetag är de

 

Tysta dikter behöver extra liv för att överleva

Mer vision för att ta sig till nästa nivå

Och mera mod för att stå mot vinden

 

Diktaturen!

Censuren!

Bödeln!

 

Håller sina ögon vakna!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2021-08-12 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP