Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gunnars OS...TIOKAMPEN




Gren nummer 1...kast med valfri påse
( får ej knycklas ihop )

2...110 meter häck...tagghäck

3...skrika högst...kvaldecibel 140

4...stillastående längdhopp...baklänges
( man får ta sats om man får för sig att det
skulle innebära en fördel...höh ! )

5...plockepinn...500 pinnar flyttas en i taget
bort från varann utan att någon annan rör sig

6...30 meter huvudlöpning...huvet mot golvet hela tiden
och gnida sig fram...utan att ta hjälp av fötterna
( betraktas allmänt som den "fittigaste" grenen )

7...100 meter ålning i sirap...uppför ( ses inte heller
med blida ögon av deltagarna )

8...800 meter kullerbytta utan kläder

9...marathon...42195 meter

10...avrunkning och vem tappar ur sig
mest säd under 30 minuter
(feministerna har lämnat in en skarp
protest och undrar vad de ska släppa
fram för en produkt...någon har föreslagit
spya...detta accepterades av feministerna
men behövde inte fastläggas då någon påminde om
fakta att än så länge tävlar inte kvinnor
i tiokamp...de får hålla sig till sjukrampen ).

Detta OS kommer att gå av stapeln - om OK
godkänner upplägget - nästa måndag i Kolbäck,
Västmanland.






Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-08-12 14:13



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Får för mig att detta är en travesti på gamla tiders lumpen.
2021-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP