Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hade fel biljett

Klev på tåget
Hade fel biljett.
Någon nämnde
Att livet ska va lätt.
Om det stämde,
Skulle man ha sett.
Att tåget gick åt fel håll.




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 68 gånger
Publicerad 2021-08-12 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover