Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå och andas ut

När orken inte räcker.
När allting går i stå.
Då finner jag det bättre
Att inte fortsatt gå.
I riktningen jag stakat
mot målen som jag satt.
Jag orkar inte längre
Torka tårar varje natt.
Så bladet vänds på nytt.
Och ny väg stakas ut.
Kanske det är bättre
Att gå och andas ut.




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-13 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover