Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regna bort

Strilande  regn

Håller bort 

Alla tusen tårar

Stryk dem försiktigt bort

Känn närheten

Trösta blir där

Med värme

Uppmuntran

Regna inte bort 

För mig

Vi tar paraplyet

Skyddar mot dropparna

Håller kappan

Om dig

Stannar där

Försvinner inte bort

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-13 16:10



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
kärlek och omtänksamhet riktad till den andre
2021-08-13

  Niliboy
Ja bara det regnar måttligt så är det gott, å man har fönstret öppet! Fint!
2021-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP