Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och Billie Eilish

 
Hur allting stillnar inom

Regn på rutan 

 
Billie Eilish sjunger lågt
 
Bara för mig 
 
 
Regnet regnar
 
Bara för mig
 
 
Tiden är en vagga
 
är en mjuk filt runt om
 
 
Nu är tid att vila
 
Nu är tid att njuta
 
 
Nuet är en frökapsel 
 
Här kan min själ gro
 
 
Om någon söker mig
 
Är jag inte där
 
 
Jag är bara här
 
med Billie Eilish 
 
 
 
 
 

 




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-08-13 20:28



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Att finna vila i en annan människas konst är värdefullt, den sköna känslan råder här.
2021-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP