Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaosteori

Det finns virvlar
små små ringar
som bjuder in dig
suger in dig
i dansen
konstiga attraktorer
några är snabba
varar en dag
andra parkerar
likt vädersystem
på obestämd tid
sen spottar de
ut dig
du blir som en ny
människa
om du bara orkar
se det




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-08-13 21:15



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Lysande!
2021-08-20

  smultronbergen VIP
Tyckte mycket om denna lilla.
De snabba attraktionerna ser jag
lätta att tröttna på och den andra
varianten mer komplex och väcker
vissa frågor men ack så sant om man
på djupet tänker till.
2021-08-14

  Kungskobran VIP
Det gäller och upptäcka och ta vara på det som finns
2021-08-14

  87383 Karlsson
Det var på något slags vis, en sorts existentiell tröstbild. Att spara och påminna sig om, de dagar man inte "orkar se det"..
2021-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP