Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuet

I en värld som bär en slöja av hat,
Finns ingen substans i allt meningslöst prat,
När orden tagit över de känslor vi bär,
Blir förvirring i vad vi mest håller kär,
Matriella saker från människans hand,
Vilsna själar som letar sig fram,
Lite mera pengar och jag är komplett,
Men de rikaste är de sorgnaste jag sett,
Rikedom är en definition av något som vi kan se,
Men rikedom är något vi skapar när vi börjar ge,
Rikast är han som går utan skor,
Med kärlek i hjärtat han fått av sin mor,
Han jagar inget som någon annan kan ta,
Inga tankar i hans sinne att det vill jag ha,
Han flyter fram och lever sitt autentiska jag,
Med förståelse att efter natt kommer dag,
Så ska vi sluta jaga efter lite mer,
Och uppmärksamma vad här och nu ger.




Bunden vers (Rim) av Sandra.Michelle
Läst 142 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-08-14 00:07



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Precis så…
Fantastiska ord som jag tycker mycket om!
Lysande
2021-08-16

  SatansSon VIP
du får en hjärtekram. den här var cool.
2021-08-15

  mare VIP
Bra skrivet
mycket tänkvärd
bokmärker.
2021-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Sandra.Michelle
Sandra.Michelle