Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen i min bubbla

Meningar är inte alltid som de låter
Vissa har skratt, medans andra gråter.
Bokstäver blandas och orden blir till.
Man får helt enkelt tolka dom lite som man vill.
Att skriva ger folk en extra chans
Att vara den dom vill och gärna med glans.
Mitt skrivande för mig till mitt inre jag.
Där är det oftast natt, sällan dag.
Mörker och ångest är två ingredienser.
Som skapare sätter jag själv mina gränser.
Välkommen i min bubbla.




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-14 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover