Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Igår var det fredagen den 13:e augusti. En ovanligt vanlig dag.


Fredag den 13:e

Vaknade på morgonen, kände något på tok
Klev upp med ett bultande hjärta, trotsade alla tvivel
Kände mig svag, behövde lyssna till ditt hjärtas slag
Men du är aldrig här när jag behöver det som mest
Kamouflerade mig i stilren skjorta och fräck kavaj
Valde doften av Coco Chanel, djärv levande och diskret
Vann maktkampen inom mig, redo att möta dagen

Förmiddagen togs med storm, tempohöjning vid lunch
Skakade av dina stela uppmaningar, som saknade omtanke
Vände min blick utåt, njöt av omgivningen och
lät omgivningen få njuta av mig, en vacker symbios
Hoppfull när jag satte mig i bilen hemåt, men hoppet dog
För att tala klarspråk:
jag har allergi mot projektering av andras vilja på mig.
Säg hur och vad du vill, insinuera inte vad jag kanske vill

Kvällen avnjöts med egentid och värme från goda vänner




Fri vers (Fri form) av Io
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-14 09:34



Bookmark and Share


  PPQ
fin text
2021-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Io
Io