Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skifte

Det fanns en tid
Blomstrande
Otålig
Så full av kraft
Stark nog att bära er alla
eller
jämna alla till marken
Den ståtliga fjäril jag var
vilar nu stillsamt med spröda vingar
Allt det vilda är nu marken du står på
Djupa stadiga rötter
din trygghet i din resa genom livet
när du prövar dina vingar
blanka och fulla av färg
Jag börjar att mejsla in tidens tand i mitt ännu inte så fårade ansikte
Linjer av kärlek till de som lever
Till dig
Älskade du
Som flyger
Över himlavalvet




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-14 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima