Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens sista vals

Höstliga förtrupper
vindsveper
smygande från väst

fäller sina gula
lövbomber i gräset
framför mig

i år bågnar
rönnen av bär
nyfiket solgyllene

i min bedårande
blickpunkt

högrest och blygluggad
dansar vägtisteln här

kanske sommarens
sista varsamma vals











Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-14 12:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Take this waltz...
2021-08-14

  BenGust VIP
Än valsar vi under Luleås aldrig nedgående sol.
2021-08-14

  Nanna X
Fin sensommarvals, tretakten antydd!
2021-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP