Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet vart jag vill

Livslusten har aldrig varit starkare.
Nyfikenheten aldrig större.
Förväntansfullt ser jag på framtiden.
Jag skapar mitt eget liv.

Jag kommer från mörker och misär.
Något som skapat den jag är.
Jag är inte fullkomlig
Men jag är stolt
Över mig själv
och jag vet vart jag vill.




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-14 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover