Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brände alla broarna

Jag brände alla broarna.
Jag glömde att ni fanns.
Jag hörde inte rösterna.
Jag gick min egen väg.

Den vägen bar mot ensamhet
Ett liv i ren misär
Men rikedom där ändå fanns
Som byggde den jag är.

Stolt jag kliver vidare
På öppen väg igen
Där röster finns,
Som vill mig väl.
Och ger mig liv igen.




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-14 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover