Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duggdroppsdrömmar

gråraskande moln
tidskliver över granskog
och fjolårshyggen

medan

vänslande skuggor
seglar vidare med tanken

duggdroppsdrömmar
möter huden

för mig allt närmare
närmare dig




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-14 14:08



Bookmark and Share


  BenGust VIP
"Duggdroppsdrömmar" härligt nytt ord
att minnas. Och "gråraskande" tidskliv
skapar överraskande rörelse.
2021-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP