Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankens flykt

Av ljung dansar heden

färgar natten vit

blad för blad skär

skär bilden av en dag




Fri vers av Margit Grell
Läst 197 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-08-14 20:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ger bilder inom
2021-09-02

    ej medlem längre
Så fint du låter liv och ljus spela över ljungen för att öppna dem för dagen.
2021-08-17

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som stimulerar tanke och känsla.
2021-08-16

  KYREUS of Sweden
...som en kortfilm
av Troell.
2021-08-14

  BenGust VIP
Fint utskuren tankeflyktsbild.
2021-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell