Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stark och svag på människors vis

Hon dansade en afton -
(buren, för det var hon,
av mod, för det var det)
ensam med sig själv
när marken skalv

andrum, mellanrum

i mellanrummet frid
i andrummet mod
mod att vara den hon är
stark och svag på människors vis
barn på ungars vis
som dansar på ändå




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2021-08-15 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP