Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silverfisken simmar över ett hav av linoleum

Silverfisken simmar över ett hav av linoleum
Tvättmaskinen brummar och fräser och
världen vidgas under de små fötterna

Där ovan är glödlampan en supernova

Silverfisken glider ner i ett svart hål av fukt och mörker
Galaxer av mögel och förruttnelse uppenbaras

Där är titanernas outsägliga ändlöshet




Prosa av Lili B VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-08-15 13:45



Bookmark and Share


    Elin D
Bra vardagsbetraktelse. Du går från det stora till det lilla, men den näst sista raden kunde vara mindre "grov", resten av texten är väldigt poetisk i jämförelse.
2021-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP