Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustifundra 3, bokbagatell

 

 

Bokslut vänder

blad skriver en sista rad

till minnet av dig

älskade elefantfot

uppsliten med rötterna

 

ur skånska myllan

stockholmare på fyllan

valde sjöutsikt

framför din skugga ändträet

har nu blivit skärbräda

 

och taket öppet

mot stjärnhimlen så

vacker att skåda

resultatet av våda

fälla en kär gammal bok

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-15 17:59



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Dubbel i meningen: Å ena sidan, bedrövligt att stockholmarna fällde den, å andra sidan blottar den stjärnorna! Men fint och läsvärt! monica
2021-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP