Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker, igen.

Jag har en massiv skrivkramp, tänker jag
och letar bland ord och strofer efter en förlösning.
"Att läsa har alltid gett mig glädje" tänker jag
och tar fram en nyligen inköpt bok.
Känner att det är inget av intresse, men lägger fram den på bordet.
Tre dagar senare slänger jag den i soporna.

"Det är sedan Pernilla dog" säger jag ut i luften.

Sedan säger jag inget mer den dagen, för jag har slutat prata.

 




Prosa av kirsti ylinikka VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-15 18:34



Bookmark and Share


  Niliboy
Måtte ditt rop höras å Herren ge dig kraft!
2021-08-16
  > Nästa text
< Föregående

kirsti ylinikka
kirsti ylinikka VIP