Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Soligajag_1


Min älskade mamma , vad jag saknar dig!!

Idag har mina tankar gått till min älskade mamma ,
vad jag saknar dig!!

Just denna dag önskar jag att du låg intill mig i sängen ,
la armarna omkring mig och så myser vi ihop.

Sedan går vi upp och bakar bullar tillsammans i köket,
skrattar gott åt alla hyss vi gör.

Nu jäser bullarna i ugnen och doften gör så att det vattnas
i munnen.
Pappa kommer in i köket och frågar om bullarna snart är klara.

Vi kommer ut med en bulle till dig snart säger jag.
Jag tar ut en plåt ur ugnen , penslar nästa och har på pärlsocker.

Nu tar mamma fram mjölken och lägger flera bullar på ett fat.
Kom nu säger hon till mig, en liten paus hinner vi med.

Sedan ger hon mig den varmaste kramen av alla!
Jag tittar upp i himlen och ropar : Jag älskar dig mamma!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-15 19:03



Bookmark and Share


  bluedröm VIP
?? jag känner det som du känner till mamma.
2021-08-17
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP