Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

du håller fast vid fel saker!
och blanda inte ihop kärlek med
dig själv, dina barn, och det du känner till
om det samtidigt exkluderar
de andra: du är bara rädd
att förlora din värld.
håll fast och utvidga din medkänsla. allt annat är:
uteslutande och själsdödande.




Bunden vers av med viss svårighet!
Läst 151 gånger
Publicerad 2021-08-15 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

med viss svårighet!