Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
poängen är inte att orka men lära sig njuta av det lilla


Ett stjärnfall senare



Konsten att bära sin egen vikt under ett helt liv
kräver sin bärare och värre blir det vartefter,
särskilt för oss som bär på saker som inte är våra



-sa en röst plötsligt,
Jag tittade upp ur mina tankar

blinkade misstroget men såg; natthimlen var
inte bara svart utan full av gråskala, dimmor
och plötsligt så full av stjärnor att jag bara log







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-15 23:58



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det finns alltid en glimt av hopp även i det djupaste svårmod det gäller bara ett se den och ta vara på den
2021-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP