Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens symfoni

 


Regnet piskar nattens kropp

 Vinden blåser bort gårdagens tankar

melodisk genom trädens löv

 Åskan med sin trumma slår högt på söta barnens tårar

  

 

  Jag är berusad av all denna symfoni

  seglar min båt över minnenas hav

Jag vet

 

  vet att

  på andra sidan av denna natt,

 ett par dimmiga ögon

blinkar mot horisonten

 

  där som i ett väntans rum föds uppståndelsen

  och i tidens rum

planteras ett frö av  hopp

 

 

 




Fri vers av Marduk VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-16 05:35



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
I dina ord föds ljuset ur nattens mörker…
Mycket fint
2021-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP