Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just idag den 16 augusti...

Tidigt på morgonen kör de första spårvagnarna
upp på Hisingsbron, vilken glädje för mej en tjej
från Hisingen och som fyller år just idag!
Vilken present!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-16 06:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt