Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst det är i huset.

Ensamheten är som störst
när morgon råder.
Tyst det är i huset
tomt, öde
Iskallt
Ta mig härifrån
Gör mig hel
Låt mig hitta meningen
Som inte är nedskriven
I otaliga ord.
Med darrande händer
på en känsloresistent
gråtvåt dator.




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-16 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover