Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bor längtan

Det bor längtan i människor
minnen drömmar
röster dofter syner musik
känslan i hud som berörs




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-16 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP