Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp in mig

Jag vill penetrera din stolthet med kärlekens spjut,
Förvirra din ilska så den ej hittar ut,
Trösta din sorg med min varma barm,
Låta dig vila tryggt mot min arm,
Plåstra om din sårbarhet och göra den intakt,
Sudda ut alla tvivel som andra har sagt,

Under alla lager finns där en mjuk kärna,
Men för att komma in måste du utveckla din hjärna,
För att hjärnan ska läka måste du först att förstå,
Att medvetenhet har inte bara en nivå,
Med ett ödmjukt hjärta och ett envist sinne,
Kan du läka ut ditt sårade minne,
Bit för bit blockerar du av all din sorg,
Som förvandlats runt om dig som en skyddande borg,
Din illusion utav rädsla försvinner alltmer,
För vad som åker upp måste sen komma ner.




Fri vers (Prosapoesi) av Sandra.Michelle
Läst 129 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-16 12:07



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
texten fångade en direkt
härligt skaldat
2021-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Sandra.Michelle
Sandra.Michelle