Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu börjar en ny era, en tid där "det vita pulvret ska...


Mötet.

Hur tror ni det kommer in i vårt land?

Det jag kan komma på, genom att fraktas som godis?

Kan vara så..

Jag tänker så här:

Hm, pulver...

Ja?

-Att de tillverkar "godis av pulvret och blandar det
med riktigt godis i frakten till genom tullen till oss.

Så då ska vi koncentrera första spaningen mot godis?

Ja, mot deras affärer.

Någon annan som kommer på något så finns vår mapp
tillgänglig på kontoret, bara att fylla i dagordningen till
nästa möte, detta kommer hållas på måndag till fredag.

Vi har ett samtal från berörd personal på fältet, de vill
ha med oss in i "konflikternas hus... tar ni lägenheten?

(Nu arbetar vi mot "det vita pulvret ja, det som förstör
så många unga kvinnors liv och kräver riktiga resurser
är Statsministern informerad, om att arbetet är igång?

Nu börjar en ny era, jag är sjukt taggad, är ni drogade?

Snedtända unga kvinnor Är de kriminellas riktiga offer.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-16 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP