Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rundgång

Samma sång spelas på radion om och om igen
Fools Garden - Lemon Tree
Jag tittar på den galna trädgårdsmästaren som står och viftar med händerna
Oljud och ljud ekar i hela bostadsområdet
Någon möblerar om
Någon dricker för mycket
Andra sitter bara still




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-08-16 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP