Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slumpmässiga tankar som surrar runt i mitt universum

Idag har jag varit sjuk
Idag har jag varit trött
Idag har jag inte gjort någonting

Igår gick jag iallafall en lång promenad
Igår spelade jag på en gitarr
Igår satt jag och sjöng i en gammal bil

Imorgon tänker jag gå upp tidigt och duscha
Det mesta som man tänker på känns lite konstigt när man skriver ner det i ord
Och Imorgon tänker jag städa litegrann
Ett steg i taget

I september fyller jag år
Samma dag som Freddie Mercury
Tänk när jag var liten tänkte jag att han var rättså gammal när han dog
Men 45 år är ju ingen ålder
Jag fyller 42 år
Och jag ska fira med att spela låtar av Queen

Slumpmässiga tankar som skrivs ner i ord
Jag funderar och funderar
Kanske ska jag rosta ett bröd medans högtalarna spelar Syd Matters

Och jag väntar på att katten ska vakna upp
Så att han inte väcker mig inatt
Nä nu får det bli dags att avsluta




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2021-08-16 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP