Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min fina vän Peter!


Min vän

Luta dig mot mig
Vila en stund
Ta en paus
Från allt som är jobbigt

Vi behöver inga ord
Bara sällskapet
Av varandra

Jag finns för dig
Du finns för mig
Oavsett vad som händer

Inga krav
Inga måsten
Inget tvång
Bara en stund att andas ut

Alla behöver vi en vän
Som förstår
Som finns där
Som lyssnar
Och bryr sig

Och just du är min vän
Du är värdefull
Ovärderlig
Underbar
Och världens finaste





Fri vers av Coldasice VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-08-16 17:50



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Fin hyllning till en trogen och värdefull vän!
2021-08-18

  M M Mannheim VIP
En fin vän som du med fina ord blir denna dikt en hyllning till vänskap.
2021-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP