Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just för mig

 

Jag drömmer i silver

badar i guld

fångar diamanter i dina ögon

i mitt liv mig

är du de ädlaste stenar

slipade just för mig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2021-08-16 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP