Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafettskrivning med några här inne. Jag fick orden trippar, trappan och pappor av Nanna X, och så blev det så här. Sista biten blev en palindrom.


Hela huset lever! (stafett)

Familjen Vis (pappor, Sofus, Siv) upplevde sned-trippar.
De hallucinerade vilt.

Sivs ufo sa: ”Tramsiga trappan nappar tag i smarta Sofus Vis!”




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-16 19:26



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Ännu en ordlek i Stafetten! Jättekul, och vilken härligt fantasifull palindrom du kommer med.
2021-08-17

  TrollTörnTrappan VIP
Wow, ett helt pärlband av palindrom!! Förbigick totalt min primära uppmärksamhet.

Supersnygga spegelvändningar räddar texten... som eljest skulle tyckts mig lite väl tramsig.

(Trappa som jag är applåderar jag gärna steg som tyst trippar... dock apatisk eller kritisk till trippar som högt steg.)
2021-08-17

  lodjuret/seglare VIP
Minimal läsning ger möjligt maximal utdelning, medandraord...
2021-08-17

  Nanna X
Genial lösning! En helt normal modern familj med flera pappor och minst ett ufo.
2021-08-16

  Chan VIP
Läst palindromet flera gånger. Skickligt!
2021-08-16

  100apor
Sannerligen ett levande hus. Skickligt! Undrar om familjen Vis plockat svamp i 'naturrutan'?
2021-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP