Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, jag drömmer...

Drömmar

Jag drömmer om Spanien

om stranden vid Medelhavet

Jag drömmer om kärlek

om att vandra hand i hand

på en strand

i Spaniens land...

Jag drömmer om att få sjunga

bredvid en dragspelare

Vi tjänar en del pengar, det gör vi...

Jag drömmer om ömhet, smekningar, hud mot hud.

Detta drömmer jag om.

 

 




Fri vers (Spoken word/Slam) av bohemen VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-16 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP