Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaro

Bakom ryggen och före natten
Under vinterns tjocka snötäcke
Genom vindars vildsinta vrål
Över viskningars otydliga mening
Rakt framför dig
Hela tiden
Jämt




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-16 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild